Chimney Baja tahan panas sing bebas
  • Chimney Baja tahan panas sing bebas - 0 Chimney Baja tahan panas sing bebas - 0

Chimney Baja tahan panas sing bebas

Hebei Pude Yueland Environmental Protection Equipment Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu pangembangan lan cerobong asap baja tahan panas sing bebas saka cerobong asap industri. Perusahaan kasebut nduweni peralatan produksi canggih lan pasukan teknis sing kuwat.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Chimney Baja tahan panas sing bebas

Pipa knalpot boiler boiler kanthi suhu 200 °
Bobot entheng: Sanajan digawe saka stainless steel, sing nduweni bobot dhewe, cerobong asep baja tahan karat ora kudu entheng banget dibandhingake karo cerobong asep tradisional. Transportasi cerobong asep sing trep, dodolan menyang papan sing luwih akeh, nalika nyuda beban ing bangunan kasebut.
Instalasi gampang: instalasi cerobong asep stainless steel uga relatif prasaja, trep, malah yen papan antarane bangunan dhuwur-munggah cilik banget, uga bisa gampang diinstal, saka instalasi cerobong asep tradisional prasaja lan trep.
Self-ndhukung punika lumahing makna "free-ngadeg", mung ngandika ora karo bantuan saka pasukan external liyane kanggo entuk cerobong asep ngadeg tetep. Contone, cerobong asep menara dipasang karo menara ing njaba kanggo ndandani cerobong asep, lan cerobong asap kabel dipasang nganggo kabel baja kanggo ndandani cerobong asep. Lan cerobong asep mandhiri, disambungake liwat flange ngisor, langsung tetep ing dhasar ngisor, ora ana tampilan piranti tetep. Cerobong asep baja mandiri duwe kaluwihan tahan kejut sing apik, tahan korosi sing apik, keamanan ekonomi lan perlindungan lingkungan, lan bisa digawe prefabrikasi ing pabrik kalebu area cilik, cerobong asep sing ndhukung dhewe duwe jinis lengen lan cerobong asep baja multi-pipe, supaya bisa nambah safety saka struktur cerobong asep. Amarga kumelun mung kontak karo silinder utama.
Mulane, tembok silinder njaba ora corroded dening gas flue, Nyingkiri bebaya didhelikake disebabake karat gas flue saka silinder njaba, lan safety struktur sakabèhé saka cerobong asep dijamin. Lan supaya cerobong asep amarga prabédan suhu disebabake masalah cracking lapisan. Lapisan insulasi cerobong asep tradisional ora integral, nanging digawe kanthi splicing pirang-pirang piring. Cerobong asap baja lengen efektif banget amarga lapisan insulasi ing tembok njaba silinder njero lan lapisan udara ing antarane lan tembok silinder njaba. Sawise lapisan insulasi digunakake, diisolasi dening lapisan udara.
Amarga pangayoman saka silinder njaba, lapisan jampel ora eroded dening atmosfer njaba lan udan, supaya kekiatan apik. Pipa kumelun kanthi efektif muter keuntungan saka macem-macem bahan. Silinder utama digunakake kanggo fungsi exhaust asap, lan pengaruh beban angin lan beban seismik cilik banget. Mulane, silinder utama bisa dianggep kapisah saka resistance karat saka materi, lan kekandelan tembok bisa dirancang kanggo dadi relatif lancip. Silinder utama bisa digawe saka baja karbon, baja weathering utawa baja tahan asam lan bahan baja liyane, lan liwat anticorrosion lapisan dipercaya; Silinder njero stainless steel bisa digunakake nalika suhu luwih dhuwur; Nalika suhu kurang lan asor dhuwur, silinder jero baja kaca bisa digunakake.

Silinder njaba ora kena kontak karo gas flue, utamane tahan pengaruh angin lan beban eksternal liyane, saengga bisa digawe saka baja struktural karbon biasa utawa baja cuaca. Bahan insulasi termal mung nganggep efek insulasi termal, lan ora perlu nganggep efek korosi kumelun. Lan pangayoman lingkungan sakabèhé, ayu. Amarga cerobong asep kabeh prefabricated ing pabrik lan dipasang ing situs, ora ana limbah konstruksi. Nalika tekan umur layanan, trep kanggo dismantle lan bisa didaur ulang kaping pindho. Dibandhingake karo cerobong asep beton sing dikuatake, cerobong asap baja luwih apik lan entheng.



Fitur produk cerobong asap baja tahan panas gratis:

1. Produk kasebut aman lan dipercaya, tahan suhu dhuwur, tahan korosi, insulasi panas sing apik lan fungsi insulasi.
2. teknologi majeng, struktur cukup, proses stabil lan kualitas dipercaya; Urip layanan dawa (dikarepake 50 taun) lan biasane ora ana pangopènan.
3. Bobot entheng, kombinasi dhukungan ilmiah lan cukup, peralatan lapangan sing prasaja lan trep; Bisa nyuda intensitas tenaga kerja, nyuda biaya peralatan.
4. peralatan Trep: proses angel lan tumoto nggawe peralatan ing batang panah ing dhuwur dhuwur wis rubah menyang produksi workshop, ngecor terpadu, lan dikirim menyang situs kanggo gabungke peralatan, kang ora mung simplifies prosedur peralatan, nanging uga njamin masalah kualitas produksi ing liner utama, lapisan insulasi panas lan Nihan akeh pranala. Bebarengan, dadi gampang kanggo ngumpul peralatan ing situs.
5. Penampilan apik lan loman, bisa digunakake minangka cerobong asep tembok kanggo dekorasi fasad bangunan.
6. Fungsi apik, iku produk panggantos saka bata, semen lan cerobong asep baja karbon umum.

Hebei Pude Yuelan Environmental Protection Equipment Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu pangembangan lan produksi cerobong asap industri, perusahaan fokus ing pangembangan lan produksi cerobong asap industri.

Kantor pusat ing Jingxian Development Zone, Provinsi Hebei, perusahaan wis ibukutha kadhaptar saka 60 yuta yuan, kalebu area 9.60000 meter persegi, kang area bangunan 2600 meter persegi. Produk utama kalebu asap self-supporting, asap lengan, cerobong asap menara, asap timur, asap kabel, cerobong asap stainless steel, cerobong asap baja kaca, tong sampah terkompresi seluler, stasiun sampah tekan horizontal, truk pengalihan lengan kait, truk sampah jenis butt lan puluhan saka produk. Perusahaan iki nduweni 128 karyawan, kalebu 8 ahli lan insinyur sing nduweni gelar master utawa luwih dhuwur, 60% karyawan sing duwe gelar sarjana utawa gelar sarjana junior, kabeh jinis personel teknis 26 wong, 60 personel khusus, perusahaan duwe sawetara domestik. kantor lan institusi layanan sawise-sales, bisa nyedhiyani technical support lan layanan produk ing sembarang wektu.
 
peralatan produksi perusahaan majeng, pasukan technical kuwat. Nduweni luwih saka 50 set peralatan produksi majeng domestik, kalebu manca, garis produksi CNC domestik 6; Hot-dip galvanizing nganggo teknologi galvanizing lan proses saka Gimeco Company ing Italia, lan tingkat technical lan kapasitas produksi ing tingkat majeng ing China.

Sawise pirang-pirang taun pembangunan ing industri peralatan perawatan limbah cerobong asep lan kotamadya, perusahaan kasebut wis dadi merek terkenal ing industri kasebut. Liwat kerjasama karo institusi desain domestik lan internasional, perguruan tinggi lan perusahaan kanggo terus nambah kemampuan riset lan pangembangan ilmiah perusahaan. Lan wis kerja sama karo akeh universitas lan tekan kerjasama strategis karo petrochina, Sinopec, Huadian, Huaneng lan perusahaan liyane.

Ing taun-taun pungkasan, kanggo ngatasi masalah asap kaliber gedhe, perusahaan wis nggawe hubungan kerjasama teknis karo Universitas Jiaotong Beijing, lan nandur modal akeh tenaga kerja lan sumber daya materi kanggo ngembangake "pabrik pracetak, konstruksi ing situs" cerobong asep baja lan produk perawatan lingkungan limbah kutha. Ing saiki, sawetara diameteripun pipe produk perusahaan punika 0.5m-20m, lan kapasitas produksi taunan 660.000 meter.

Perusahaan tansah netepi "kualitas, pangguna" tujuan perusahaan, ora takon jumlah proyek, mung nindakake proyek kanggo nggawe prinsip kualitas apik, produk wis dipromosikan ing panggunaan proyek. Dina iki, produk perusahaan isih tetep nul cacat, nul keluhan, nul kacilakan, dening pemilik, Unit construction saka pujian konsisten, lan netepake hubungan koperasi long-term.

Hot Tags: Chimney Baja tahan panas gratis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Kutipan, Tuku, Kualitas, Made in China, Rega, Rega Murah

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy