Ngarep > Babagan awake dhewe>Sertifikat kita

Sertifikat kita


Sertifikat kita

Liwat kerjasama karo institusi desain domestik lan internasional, perguruan tinggi lan perusahaan, kemampuan riset lan pangembangan ilmiah perusahaan terus ditingkatake. Lan wis sukses kerjo bareng karo akeh universitas lan tekan kerjasama strategis karo akeh ndhuwur 500 Enterprises kayata PetroChina, Sinopec, Huadian, Huaneng lan akeh departemen lingkungan pangayoman kutha. , perusahaan ngemu 10 kalebu akeh penemuan. Lan lulus ISO9001; 2015 sistem mutu, ISO14001; Sertifikasi Sistem Lingkungan 2015 dan Sertifikasi Sistem Manajemen Kesehatan Kerja ISO 18001-2007.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy